Aplicatii industriale

Mai - 23
2017

Aplicatii industriale

I . Aplicaţii cu destinaţie industrială :

1. Aplicaţii pardoseli industriale cu răşini sintetice în diverse grosimi şi culori;
2. Turnări de betoane pe bază de raşini sintetice şi aplicări de mase de spaclu pe bază de răşini sintetice armate sau nearmate în câmp continuu utilizate atât în industria alimentară cât şi în industria chimică şi petrochimică;
3. Sisteme de vopsitorii anticorozive atât pe beton cât şi pe metal;
4. Consolidări şi impermeabilizări betoane;
5. Injecţii şi ancorări;
6. Torcretări mase de spaclu;
7. Vopsitorii cu pompe de mare putere;
8. Hidroizolatii speciale in camp continuu;

Pardoselile industriale din răşini sintetice (epoxidice sau poliuretanice) conferă următoarele avantaje :

Industrie Grea şi Uşoară – oferă protecţie împotriva tuturor defectelor care apar la un trafic intens, a încarcăturilor grele, a urmelor negre de cauciuc, a deversărilor de carburanţi şi uleiuri; soluţiile noastre vă oferă posibilitatea de a vă transforma suprafeţele actuale, degradate, din beton şi asfalt, în suprafeţe noi, moderne fără rosturi şi uşor de curăţat, mergând până la condiţii extreme de temperatura (-25C – +60C).
Industria alimentara şi a băuturior – Abatoare, Laptarii, Braserii, Pescarii, în locuri uscate şi umede. Răşinile noastre specializate asigură pentru fiecare tip de intreprindere din industria alimentară performanţe maxime în cele mai dificile condiţii: sânge, uleiuri, grăsimi, agenţi oxidanţi, produse chimice, detergenţi, diferiţi acizi şi baze; ele raspund la cele mai exigente norme de securitate şi igienă cerute în industria alimentară. Pot fi aplicate pe substraturi diverse (beton, asfalt, dale ceramice, lemn şi metal).

Supermagazine şi depozite – răşinile sunt disponibile într-o gamă variată de culori, au o excelentă rezistenţă la abraziune şi se pot curăţa şi întreţine foarte usor.