Aplicatii constructii civile

Aplicaţii cu destinaţie civilă :

1. aplicaţii pardoseli industriale cu răşini sintetice în diverse grosimi şi culori;
2. impermeabilizări şi hidroizolaţii, ruperi de capilaritate;
3. injecţii cu răşini şi ancore chimice;
4. amenajări interioare şi exterioare.

Sisteme

1. Sistemele de pardoseli antipraf, strat de uzură şi protecţie atent selectate şi aplicate pe beton crează o peliculă continuă, elastică, decorativă, rezistentă la trafic şi la spălări frecvente.

Utilizarea lor ca protecţie peliculară pe un suport de beton turnat şi elicopterizat conferă acestuia multiple avantaje:
a. cresterea duratei de viaţă a stratului suport din beton;
b. etansarea suprafeţei de beton – protecţia pătrunde profund în porii suportului şi crează o peliculă continua, elastica, antiscânteie, rezistenta la şocuri mecanice, rezistenta la medii chimice, la uleiuri minerale, sau la trafic greu etc.
c. realizarea unei bariere împotriva friabilităţii stratului superficial – elimină pericolul creării prafului;
d. permiterea igienizării uşoare;
e. întreţinere şi reparare facila, în regie proprie;

2. Sistemele pe care le punem in opera sunt în special recomandate pentru spaţii de producţie, spaţii comerciale, parcări subterane, service-uri, spaţii industriale, depozite, fabrici de lapte, centrale termice, etc. Refacem hidroizolaţii şi impermeabilizări subsoluri, bazine, fundaţii, folosite atât pentru interior cât şi pentru exterior.

3. Sisteme de vopsitorii şi protecţii piscine, bazine apă potabilă etc.

4. Consolidări pereţi de beton, fixarea în postament a utilajelor şi a maşinilor mari, prinderea elementelor de fier în beton.